11 Ekim 2016 Salı

Ryan Trump: 'Onun Desteği Umurumda Değil, Onun Desteğini İstemiyoruz'





Cumhurbaşkanı adayı Donald Trump, on yıl önce kadınlar hakkında yapılan iffetsiz yorumların ortaya çıkmasının ardından GOP liderleri ondan kendilerine uzak "yorgun" olduğunu söyleyerek, Salı gecesi kendi parti üyelerine tekrar ateş püskürdü. 


"Gerçek şu ki, biz destek almalıyız ve Paul Ryan gibi adamlardan destek alamadığımı düşünüyorum" Trump Fox News’ e verdiği röportajda bunları söyledi.

Geçtiğimiz Cuma halka açık yapıldıktan sonra Ryan milletvekilleri ile düzenlenen bir konferans görüşmesine değinen “Trump Bu her zaman olur. Eğer hastaysan ara ve söyle. Bu 'korkunç bir şey değil mi?' Bu yüzden, onun desteği umurumda değil onun desteğini istemiyorum, dedi.
Bunların ardından salı sabahı, Ryan Trump’ a "Bizim lider çok zayıf ve etkisiz" diyen Başkanlığı sadakatsizlikle suçladı.

Törende bir konuşma yapan Ryan Cumhuriyetçilere, Trump ile milletvekillerine hitaben yaptığı konferans artık savunma olacağını çağrı veya kampanyası bu sonbaharda “Evi tutun o yardımcı olmaya çalışacak ve odaklanacağını söyledi”. 

Bununla birlikte diğer üst düzey GOP figürlerin aksine, Ryan özel olarak Trump’ ın onayını geri almadığını savundu.


Yorum EkleYorum Ekle