17 Şubat 2017 Cuma

Yat Kiralama




Dünyada ve özellikle Havai gibi milyonlarca turistlerin gittiği denizi ve sahili güzel yerlerin rağbeti yüksektir. Bu yerlerde yat, tekne ve daha çeşitli birçok araçların kiralaması yapılmaktadır. Türkiye’de ise bu kiralama işi yıllardır olsa da son sezonlarda hiç bu kadar popüler olmamıştı. Özellikle düğün, nişan, balo, mezuniyet, doğum günü partileri ve çeşitli turların yapıldığı yat kiralama organizasyonlarında insanlar artık salonları değil yat ve tekneleri tercih etmektedir. Bu talep son yıllarda daha fazla artmaktadır.

Düğün salonları zamanla klasik hale geldiği için artık insanlar farklı ve ilginç olması açısından farklı yerlerde düğünlerini kutlamakta, doğum günü partileri yapmakta ve çeşitli özel günler düzenlemektedir. Özellikle Ege ve Akdeniz bölgesinde birçok yat ve tekne kiralama hizmetleri veren firmalar çeşitli turlar sunmaktadır. Örneğin İstanbul’da boğaz turu yapılırken Ege ve Akdeniz bölgesinde ise ada ve çeşitli yüzme turları dahi yapılmaktadır.

Yat kiralama yapılırken seçtiğiniz firmalar ile sözleme yapılmaktadır. Bu sözleşmeyi firmalar talep etmektedir. Olası bir kaza ya da zarar olduğu zaman sizin ödemeniz için yapılmıştır. Bunun için ayrıca bazı firmalar depozito almaktadır. Eğer zarar vermezseniz depozito geri veriliyor. Ancak en güzel yat kiralamalar Akdeniz ve Ege denizlerinde olmakla beraber boğazın güzelliğini gösteren turlar da akşamları ayrı tatlı oluyor. Türkiye gibi güzelliği bol olan yerde insan her yeri gezmek istiyor.


Yorum EkleYorum Ekle