19 Şubat 2017 Pazar

Samsung Galaxy S8 ve Özellikleri


Samsung sürekli olarak ürün departmanını genişletme çabası içerisinde olurken bu sefer de Galaxy S8 İle ilgili olarak tüm merak edilenleri Samsung kullananlara duyurdu. Samsung Galaxy S8 satışa çıkmasının yanında akıllı telefon kullananların merakla beklemiş olduğu tüm özellikleri hakkında da listeleme sunuldu.


Samsung’ un amiral gemisi olarak tanıttığı Galaxy S8 birçok seçkin özelliği ile kullanıcıları da hayran etme başarısına sahip olacak. Üstelik aygıtınız da Fast Card Tech sitesi tarafından listelendiğini söyleyebiliriz. Ayrıca yayınlanan listede akıllı telefonunun sadece özellikleri yer almamakla beraber telefon kullananları yakından alakadar eden fiyatı hususun da bilgi yazmaktadır.


Galaxy S8 özellik listesine bakıldığında ise kullanıcıları tatmin eden birçok özelliklere yer veriliyor.  Snapdragon 835 sürümü özelliğinin yanında mobil telefonunda Galaxy S8 AMOLED ekran tasarımlarının da yer aldığını belirtmek mümkündür. 

Pil 3660 mAh uzun ömürlü özelliği sayesinde ileri ki kullanımlar sırasında istenmeyen sıkıntılarla karşı karşıya gelinmeyecektir. Pil miktarı bence gayet iyi olduğu için tabiî olarak işinizi de fazlasıyla kolaylaştırmaya başlayacaktır.



Snapdragon 835 özelliği ile gün yüzüne çıkmış olan akıllı cep telefonu şimdiden pek çok akıllı telefon kullanıcılarının da gönüllerini kazanmış durumda diyebiliriz. Ayrıca yeni aygıt hakkında söylenmesi gereken bir diğer önemli nokta ise Snapdragon 820'den %27 daha fazla avantaj sağlıyor diyebiliriz. Bu sayede kazançlı güç ekonomisi ortaya konuluyor. 

6 yorum

Gerçekten güzel özelliklere sahip fakat samsung bana eskisi gibi cazip gelmiyor. Çünkü ne çıkarırsa çıkarsın hepsinin dış görünüşleri olsun içerisindeki arayüz olsun hep aynı.

fatihcan delete 2/20/2017

Abi teknoloji ne kadar hızlı ilerliyor. Ben daha bunun s3 modelini aldığım günü dün gibi hatırlıyorum. Maşallah ne günlere geldik nerelere gidiyoruz.

enginbey delete 2/20/2017

iphone aldıktan sonra samsung un telefonlarından iğrenmeye bşaladım tasarımlarını beğeniyorum fakat sattığı telefonun arkasında durmuyor güncelleme vs. yok aldığın gibi kullanıyosun zaten 1.5 seneden sonra bozuluyo

katılıyorum. bir fark yapmaları lazım.

:) sen baya geride kalmışsın

ikisinin tadı farklı tabiki ama samsungun son yıllarda batarya patlaması yüzünden bu telefondada olurmu sorusu getiriyor insanın aklına.


Yorum EkleYorum Ekle