20 Ocak 2017 Cuma

Tekne Turu




Türkiye’de en çok sevilen turlardan bir tanesi olan tekne turları, Ege, Akdeniz, Karadeniz ve Marmara Denizi’nde çeşitli turlar için birçok organizasyon firması hizmet vermektedir. Kimi insanlar organizasyonun kaptanı ile beraber özel bir şekilde tekne kiralayarak tur yaparlar. Kimi insanlar ise toplu halde yapılan boğaz turu gibi organizasyonlara katılarak tekne turu yaparlar.

Bunun yanı sıra yat ve tekne kiralama hizmeti veren firmalar ayrıca yatlarında ve teknelerinde çeşitli organizasyonlar düzenlemektedir. Bu organizasyonlar, düğün, evlilik teklifi, nişan, doğum günü kutlamaları, parti ve diğer eğlenceler gibi özel günleri yat kiralama ile yapma fırsatı sunmaktadır. Bu sayede size özel organizasyonlar ile ister tekne turları yapabilirsiniz. İsterseniz de özel günlerinizi kiralayarak deniz üstünde kutlayabilirsiniz. Bu seçiminize bağlı olmanın yanı sıra özel yılbaşı gecesi için de çeşitli etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Yat ve tekne seçenekleri arasında istediklerinizi seçebileceğiniz fırsatları sunan bazı organizasyon firmaları sayesinde hem alternatif seçimler oluyor hem de tamamen size özel geceye özel yat kiralayabiliyorsunuz.

Dünyada yıllardır bu tür organizasyonlar yapan firmalar çok fazla rağbet görmekteydi. Ancak Türkiye’de çok önce gelmesine rağmen hiç talep artmamıştır. Sadece yaz sezonlarında turistlerin ilgisi ile talepler artmıştı. Ancak son zamanlarda yat ve tekne kiralama olaylarına talepler daha da artmış ve hatta birçok kişi salonlarda kutlamak yerine artık yat ve teknelerde kutlama yapmaktadırlar.


Yorum EkleYorum Ekle