17 Ocak 2017 Salı

Tekne Turu ve Eğlenceleri




Türkiye dâhil denizi olan bütün ülke ve adalar tekne turu, yat kiralama ve daha birçok eğlenceleri yapmaktadır. Birçok şirket bu alanlarda hizmet verirken sadece yaz sezonlarında iş yapabilmektedirler. Türkiye’nin üç tarafı denizlerle çevrilidir. Bundan dolayı tekne turu, boğaz turu, tekne ve yat kiralama gibi organizasyonlar bolca bulunmaktadır. Bununla beraber her yıl milyonlarca turist geliyor ve aynı şekilde geziyor, turlara katılıyor ve hatta adalara tekneler ile giderken yüzme turu dahi yapıyorlar. Özellikle gezmeyi seven aileler ve çiftler Antalya, Marmaris, Kuşadası, Bodrum gibi turistik yerlerin yanı sıra adalara geziler düzenleyen organizasyonlar sayesinde turlara katılıyorlar.

Denize yakın yerde oturuyorsanız görebileceğiniz üzere yüzlerce organizasyon şirketleri görebilirsiniz. Tur, kiralama, düğün, nişan, doğum günü partileri ve diğer birçok eğlenceleri yat ve tekneler kiralayarak yapabilirsiniz. Bazı firmalar yüksek kalitede hizmet ve imkân sunarken bazı firmalar düşük kalitede tur, tekne ve hizmet sunmaktadır. Bunda göre de fiyatları tabi ki orantılı şekilde olmaktadır.

Bununla beraber her yıl binlerce kişi tekneler ve yatlar kiralayarak çeşitli partiler düzenlemektedir. Türkiye’de ise bu son dönemlerde popülerleşmiş ve mezuniyet baloları dahi yatlarda kutlanmaktadır. Bunlar gibi özel günlerinizi bu tür aktiviteler ile yapabilir ve eğlenceli yaz sezonunu doyasıya yaşayabilirsiniz. Gideceğiniz yerleri sadece size özel turlar ile gezebilir ve belki de çok az kişinin gördüğü yerlere gidebilirsiniz.


Yorum EkleYorum Ekle