10 Şubat 2017 Cuma

Bitcoin ile Para Kazanın - Part2 -




       Önceki yazımız da bahsettiğimiz gibi son zamanlar Bitcoin baya bi meşhur oldu.

Eskiden sadece Deep Web te kullanılan sanal para şimdi ise yatırım olarak görülüyor.
Son günler de özellikle yükselmesi ve düşmesi bu konu üzerinde dolar ve diğer para birimlerine oranla daha fazla kazandırdığı görülüyor. Dolayısı ile parası olan Bitcoin'e yatırım yapmaya başladı.




      Ben sizlere herhangi bir yatırım taktiği vermeyeceğim tabiki de, sadece Bitcoin ile kazandığım siteleri sizlerle paylaşacağım.

Önceki yazımda bitcoine nasıl üye olunur linkini vs. vermiştim.

Tekrar buradan vermek istiyorum, Bitcoin Cüzdanı oluşturma Linki

1. Bitcoin Kazan Sitesi

      Bu siteyi önceki yazımda vermiştim, sadece hesap oluşturmanız yetiyor, kendisi zaten Bitcoin kasıyor. Günlük kazandırdığı BTC 0.0006, 10 gün içinde 0.006 yapıyor ve çok rahat limite ulaşınca paranızı çekebilirsiniz. Daha fazla kazanmak isterseniz hesabınızı UPGRADE (Yükseltme) yaparak günlük ve saatlik gelen BTC paranızı arttırabilir ve gelişebilirsiniz.
Minimum Çekim Limit: 0.005 BTC

2.Bitcoin Kazan Sitesi

     Bu site aslında diğerlerinden daha iyi. Yatırım yaparsanız çok daha fazlasını kazanabileceğiniz bir site. Yatırım yapmasanız bile günde 1 kere girip Viev Ads diyerek PTC siteleri gibi reklamları izleyerek BTC kazanabilirsiniz. View Ads yaptıktan sonra sana gelen puanları BTC ye dönüştürmek için ana sayfadan CONVERT diyerek puanlarını Bitcoin'e dönüştürebilirsin. Ayrıca üye olanlara 1 günlük ücretsiz tavuk veriyor. Collect Eggs diyerek ilk yumurtanızı toplayabilir daha sonra ana sayfadan Sell yaparak kazanabilirsin.

3.Bitcoin Kazan Sitesi

     Bu BTC sitesi PTC Clicks siteleri gibidir. Tıklayarak 10 saniye site de açık kalırsanız her tıklamanız size 0.00043 BTC kazandıracaktır. Buda 1 tık için çok uygun ve iyidir. Daha fazla kazanmak için tabiki yatırım yapmanız gerekmektedir. Ayrıca tıklamalardan kazandığınız para ile Referans Rent yaparak referans kiralayabilirsiniz. Güzel düşünülmüş bu özellikli siteyi şiddetle öneririm.

4.Bitcoin Kazan Sitesi

     Bu site de her 10 dakika da bir Bitcoin bonusu almanızı sağlıyor. Bunda da ReCaptcha yaparak her 10 dakika da paranızı alıyorsunuz. Bunda herhangi bir bonus vs. yok fakat 2.verdiğim siteden daha fazla kazandırıyor.
Minimum Çekim Limit: 0.003 BTC

5. Bitcoin Kazan Sitesi

     Bu site her 5 dakika da bir Bitcoin bonusu kazanmanızı sağlıyor, yalnız her 5 dakika da bir ReCaptcha yaparak parayı sizin almanız gerekiyor. Sağ üstte Claim butonu bulunmakta, ona tıklayarak bonus kazanma sayfasına gidebilirsiniz. Ayrıca 10 dakika da bir size +bonus veriyor, onun için de Profilinize giderek Your Bonuses sekmesini görebilirsiniz. Var ise tıklayarak USE demeniz yeterlidir.
Minimum Çekim Limit:20000 Satoshi

Daha fazlası için takipte kalın.
Sorularınız var ise yorumda belirtirseniz sevinirim.

Teşekkürler..

NOT:  Bilmeyenler için, Üye linklerini "Bitcoin Kazan Sitesi" linklerine tıklayarak üye olabilirsiniz.

11 yorum

Hasan Bozkurt delete 1/26/2017

bitcoin ile para kazanma yollarını kısaca anlatmanız güzel olmuş. bende bayadır arıyordum iyi oldu buraya denk geldiğim. hepsine üye oldum bakalım neler kazanıcaz :)
bu arada güzel blogunuz var. tebrik ederim hocam.

teşekkür ederim, bol kazançlar :)

Bitcoin'i ilk gördüğümde tutar tutmaz diye riske girmemiştim. İlk girenler iyi para kırdı :(

aynen ilk başlardakiler çok fena para yaptı bizede kırıntıları kaldı :))

Bu Bitcoin olayını bir türlü çözemedim. Makale kullanımı gayet güzel anlatmış. Verilen linklerle girelim bakalım şu işe nasıl oluyormuş anlayalım.

aslında pek zorluğu yok ama uzaktan bakılınca kafa karışıklığı olabiliyor :) şuan dolar vs.'den çok bitcoin daha değerli. insanlar bu paraya yatırım yapmaya başladılar

merhaba. bu sanal parayı bizim mühendisler de yapamıyor mu. Çok mu zor acaba?

zormu bilmiyorum ama bizimkiler daha çok kullanmayı sevdikleri için pek üretken değiller sanırım :)

Hocam startminer.com diye bir site de var. Bitminer ile birebir aynı sistem. Ben de yeni keşfettim. İsterseniz listeye ekleyebilirsiniz...

bu verdiğin sitede bitminer sitesinin kopyası hocam. bitminer sitesi scam olmuş artık ve bu siteninde ödeme yapmadığı forumlarda var. isterseni ödeme limitine gelince deneyin.


Yorum EkleYorum Ekle