29 Aralık 2016 Perşembe

Boğaz Turu




İstanbul gibi büyüleyici tarihi eserleri fazla olan bir şehre geldiyseniz mutlaka yapmanız gereken şeyler vardır. Topkapı sarayı, Sultanahmet, Yerebatan sarnıcı ve daha birçok tarihi yerleri görmek için geldiyseniz ayrıca İstanbul’un akşamını boğaz turu ile görmelisiniz. İstanbul’un akşamı gündüz vaktinden daha heyecanlı, renkli ve ışıklı doludur. Bu yüzden birçok kişi İstanbul’u ziyaret ettiği zaman mutlaka boğazda tur yapıyor ya da deniz kenarı bir yerde çayını yudumlarken İstanbul’u seyrediyor. İstanbul’un akşamı adeta anlatılmaz yaşanır derecesindedir.

Boğaz turların yanı sıra İstanbul dâhil birçok yerde tekneler partiler, özel günler ve çeşitli yemekli günler dahi yapılabilmektedir. Tekne kiralama şirketleri ile anlaşarak ister boğazda turlarsınız, isterseniz özel gününüzü boğazın ortasında kutlarsınız. Bu tamamen tekne kiralayanların tercihidir. Tekne kiralama şirketleri ayrıca yatları da kiraladıkları için özel olarak lüks yat kiralama firmalarında yatları alarak daha lüks bir şekilde kutlamalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Evlilik teklifi edeceğiniz zaman da kullanabilirsiniz.

Bununla beraber düğün, nişan, doğum günü kutlamaları ve daha birçok özel etkinliklerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bunu isterseniz yat ya da tekne kıyıdayken yapabilirsiniz. İsterseniz de yat ya da tekne ile denize açılarak kimsenin olmadığı bir yerde kutlamalar yapabilirsiniz. Kiralama yaptıktan sonra tamamen size özel olduğu için istediğiniz şekilde organize edebilir ve kutlamaları yapabilirsiniz. Daha özel organizasyon isterseniz firmalar ile anlaşabilir ve sürpriz partiler düzenleyerek boğazda tur bile yapabilirsiniz.


Yorum EkleYorum Ekle