30 Aralık 2016 Cuma

Ghost Recon Future Soldier Hakkında Bilgi



             Ghost Recon Future Soldier oyunu Ghost Recon oyununun serilerindendir. Geliştiricileri Ubisoft başta olmak üzere ve Red Storm Entertainment’ dir. 22 Mayıs 2012 tarihin de Ubisoft tarafından yayınlanmış ve piyasaya sürülmüştür. Play Station 3, Xbox 360 ve Windows platformların da çalışmaktadır. Şiddet içerdiği için oyun +18 yaşlarına hitap etmektedir.
           

               Ubisoft yine yaptı yapacağını. Muhteşem bir oyun ile tekrar karşımıza çıktı. Ghost Recon Future Soldier oyunu gelecek ile ilgili aksiyon dolu bir oyundur. Tüm dünyayı tehlike saran oyunda mutlak galibiyet, acımasızca öldüren ve güce âşık büyük liderler dünyayı ele geçirme peşindedirler ve amacınız tabi ki bunları durdurmak ve onlarla savaşmaktır.
             Ghost Recon Future Soldier oyunun da Rusya’ da başlıyor ve daha sonra çevredeki ülkelere de sıçrayarak Amerika’ ya kadar geliyor.

                Ghost Recon Future Soldier oyunu ayrıca biraz stratejiye de dayalıdır. Takım oyunu barındırdığından dolayı takımınızdakileri de siz belirliyor taktik ve stratejileri oluşturup takımınızla görevlere çıkıyor ve düşmanlarınızı etkisiz hale getiriyorsunuz. Şiddetle önereceğim bir oyundur.

2 yorum

Ooo geliyor en sevdiğim oyun merakla bekliyorum çıkmasını kesinlikle ilk sırada ben varım :)

merakla bekliyorum


Yorum EkleYorum Ekle