19 Temmuz 2016 Salı

UWatch U8 Dokunmatik Saat



UWatch U8 dokunmatik saat, Çin malı bir üründür. Yalnız diğer Çin malı ürünler ile kıyaslamayın. Kaliteli ve ucuz bir saat yapmışlar. Kutusun da şarj cihazı ile beraber bizim prizlere uyumlu aparatı ile geliyor. Sizlerle beraber hemen başlayalım isterseniz akıllı saatimizin tanıtımına.


UWatch U8 dokunmatik saat kalınlık açısından diğer saatler ile kıyaslayınca pek bir farkı yoktur. Kordonu da (Çin deyince aklınıza direk kalitesiz gelebilir ancak) düşündüğünüzden daha sağlamdır.
Saatin arkasında ufak bir delik göreceksiniz. Iphone’ lar da olduğu buraya ince bir cisimle bir şey soktuğunuz da saat resetleyecek yani eğer kasma ve donma yaşarsanız diye. Sonuçta Çin’ den geliyor. Yalnız milyondan bir ihtimaldir.
Yanda USB girişi bulunmaktadır. Şarj etmek ve dosya alış verişi için. Yanında ufak delik mikrofon girişi, diğeri ise hoparlör çıkışıdır. Telefon görüşmesi yaparken ve yahut müzik video dinlerken oradan çıkıyor. Ses açısından hiçbir sıkıntısı yoktur. Her şey çok net duyulur ve sesiniz karşı tarafa gider. Ayrıca 5 dolar kadar fazla vererek bu saatin su geçirmez özellikli saatini seçme imkânınız oluyor.
UWatch U8 dokunmatik saatin tek bir tuşu bulunmaktadır. Sağ tarafta. Hem açma kapama hem de ekranı uyandırma yaptıran bir tuştur. Diğerlerinden farkı ve en büyük eksiği ise yeni uygulamalar yükleyemiyorsunuz. Onun dışında diğer akıllı saatlerden pek bir farkı olmadığını göreceğiniz bir saattir. Fiyatına göre de çok uygundur. Fiyatı 40 dolar civarındadır. Tabi ilk çıktığın da fiyat böyleydi şimdi ise daha çok düşmüş olabilir. Sonuçta piyasa yerinde durmaz. Ve saate bakmak için tuşa basmanız gerekiyor, diğerleri gibi kol hareketiyle açılmıyor maalesef.
Saatin önünde 3 bölme bulunmaktadır. Tuş ama dokunmatiklerdir. Menü tuşu, geri tuşu ve dosyaları kapatma tuşu.
Menüler de geçiş yavaş ve ağır değildir. Donma yaşanması milyonda birdir. Dokunmatik olması ayrıca güzel ve akış hızı gayet iyi bir saattir. Bluetooth ile her hangi bir telefon ürününe (Apple hariç) bağlayabilirsiniz. Search kısmından cihazı aratıp bulduktan sonra Connect yaparak bağlıyorsunuz. Telefon bildirimleri diğerlerin de olduğu gibi bu dokunmatik saate de gelmektedir. Batarya süresi yaklaşık 3 gündür. Bataryası da gayet uygundur.
UWatch U8 dokunmatik saat adım sayarından rehbere, müzikten medya oynatıcısına kadar kullanılabilir sade bir telefondur. Diğer akıllı saatler için imkânı olmayanlar bu saati denemelerini tavsiye ederim fakat büyük bir şey beklemeyin derim. Sonuç itibari ile güzel ve sade bir saattir.


Yorum EkleYorum Ekle