18 Temmuz 2016 Pazartesi

Altus Buzdolabı Ve Teknik Servisleri




                Arçelik, 1998 yılında Altus firmasını Vehbi Koç önderliğinde kurmuştur. 1998 yılından bu yana ürünlerini Türkiye’nin dört bir yanında satış yapan, Romanya ve Rusya olmak üzere toplam 11 üretim tesisi ve 19.000 çalışanı ile Türkiye’nin en büyük beyaz eşya üreticisi olan Arçelik A.Ş’ nin markalarından biridir.


                Ülkemizin en geniş dağıtım ağına sahip markalarından biri olan Altus, Türkiye’nin dört bir yanında satış yapmaktadır. Kaliteliliği, dayanaklılığı ve garantisiyle Türk halkının güveninin kazanmış büyük bir firmadır. Altus, Arçelik bünyesi altında ürün ve hizmet sunan beyaz eşya üreticisi 4.000'in üzerinden satış noktasına mevcuttur. Altus, beyaz eşya, ankastre cihazlar, elektrikli süpürgeler, klimalar, su ısıtıcıları ve küçük ev aletlerinden oluşan ürün çeşitliliğine sahiptir.

            Başlıca İstanbul’daki Teknik servisler,  Ataşehir altus buzdolabı servisi, Beykoz altus buzdolabı servisi, Çekmeköy altus buzdolabı servisi, Kadıköy altus buzdolabı servisi, Kartal altus buzdolabı servisi, Maltepe altus buzdolabı servisi, Pendik altus buzdolabı servisi, Sancaktepe altus buzdolabı servisi, Sultanbeyli altus buzdolabı servisi, Şile altus buzdolabı servisi.



Yorum EkleYorum Ekle