19 Temmuz 2016 Salı

Bağımlı Yapıcı Teknolojik Aletler




                Aslında bu konu teknolojiyi deli gibi takip edenler için. Bugüne kadar gelen bağımlılık yapıcı teknolojik aletler nelerdir onları göreceğiz. Hangi teknolojik aletleri bırakamıyoruz.


                Öncelikle bilgisayar ve telefondan gireceğim konuya. Yıllardır yenilenen teknolojileriyle insanları kendilerini bağlayan firmalar (Samsung Apple v.s. gibi) gün geçtikçe daha da gelişiyor ve yenileniyorlar. Özellikle günümüz çocuklar oyunlara aşırı bağlılığından dolayı internetten, bilgisayardan telefonlardan başlarını kaldırmıyor ve gerçek hayatlara dönemiyorlar. Dolayısı ile asosyal oluyorlar.
Playstation ve xBox. Bence her evde olması gereken teknolojik aletler. Bunlar da aşırı derecede bağımlılık yapan teknolojik aletlerdir. Fazlası zarar ama ailecek eğlenebileceğiniz cinsten aletlerdir. Özellikle xBox’ı öneririm.
Fotoğraf makinesi ve kameralar. Doğanın güzelliğini görebiliyorsanız ve onları ölümsüzleştirmek için o an fotoğraf çekiyorsanız sizde benim gibi hem doğayı natural şeyleri ve fotoğraf çekmeyi seviyorsunuz demektir. Özel günler de, (doğum günü partisi, mezuniyet törenleri v.s gibi) zamanlarda video çekmek zaten içimizde var. Bu tür anıları kaydetmemiz için kameralar çok önemlidir.

                Bağımlı yapan teknolojik aletleri kısa ve öz şekilde sizler için derledim. Umarım beğenmişsinizdir.


Yorum EkleYorum Ekle