22 Ekim 2016 Cumartesi

Kamu Arazileri Üzerinde Tartışma


Kamu arazilerinin mülkiyeti ilk iki cumhurbaşkanlığı tartışmaları kadar gelmedi, ama Nevada siyasi yelpazedeki gruplar, bu akşam üçüncü ve son karşılaşma da Nevada-Las Vegas Üniversitesi değiştireceğini umuyor.


Komisyonu Cumhurbaşkanlığı tartışmaları altı ana konuların ele alınması yayımladı: Yetkilendirme programları ve borç, göç, Yargıtay, ekonomi, dış politika ve ülkenin en yüksek ofis için her adayın uygun ama Andy Maggi, Nevada Koruma Ligi ve Eğitim Fonu direktörü, Gümüş, devlet kontrolüne federal arazi aktarmak için önerileri hakkında sormak için mükemmel bir mekân olduğunu söyledi.
" Son birkaç yıl da Nevada kamu toprakları etrafında ulusal konuşma merkezi olmuştur "dedi. "Bundy' lerin evine geldik. Burada yerde silahlı çatışma vardı ve kamu-kara nöbetler etrafında tartışma ortasında kaldık."
Maggi adayları federal bölgeleri elinde olduğu müddetçe üzerinde özel çıkarları için onları satma olabilir dedi, hangi devlet onları bırakmadan daha kamu toprakları tutmak için taahhüt eder.
David Jenkins, Sorumlu Önderliği için Muhafazakârlar Başkanı, Batı'da Cumhuriyetçiler, kamu arazi korumalarına karşı olduklarını, bir yanlış anlaşılma var ise destek verdiklerini söyledi. Yenilenebilir enerji üzerinde fosil yakıtlar. Ancak, o her iki adayın bu konularla ilgili bir tavır almak, duymak istediğini söyledi.

Açık Sanayicileri Derneği anketine göre, “Nevada' da seçmenlerin yüzde 77'si kamu arazilerinin sular ve yaban hayatının kendi oylama kararların da önemli olduğuna inanıyoruz”, dedi.


Yorum EkleYorum Ekle