21 Temmuz 2016 Perşembe

Amansız Hastalıkların Çözümü Var Mı?




                Eminim ki bu soruyu okuduktan sonra kimisi vardır, kimisi yoktur demiştir. Aslında günümüz teknolojisiyle olması lazım ama bizden gizleniyorlar diye düşünüyorum.


                Amansız hastalıkların çözümü olmasaydı neden o zaman büyük liderler grip bile olmuyor hiç düşündünüz mü? İkinci dünya savaşı öncesinde Almanya’da bulunan bir profesör elektrik ile hastalığı tespit edip aynı şekilde elektrik ve kızılötesi ışınlar ile tedavi etmeyi bulmuştur. Çırağı da Rus bir profesördü. Dünya’ya barış ve hastalıksız bir ortam olarak hayal eden bu iki doktor ilaç kartellerini düşünmeyi unutmuşlardı.
Tedaviyi bulan bu iki doktoru duyan ilaç mafyaları kısa süre içinde bu ikisini öldürüp belgeleri de yakmışlardır. Yalnız bize gelen haber böyle, aslında gerçek olanı ve benim düşüncem ise yakmayıp sadece öldürmüş olabilirler ve bu teknolojiyi geliştirip kendileri adına kullanmış olmalarıdır.
               
                Ayrıca amansız hastalıkların çözümü vardır. Öncelikle doğal beslenip spor yaparsanız sağlığınıza iyi bakarsanız size hastalık uğramaz. Tedavileri de kemoterapi gibi öldürücü tedaviler yerine doğal tıbbı öneririm.


Yorum EkleYorum Ekle