14 Ağustos 2016 Pazar

VelaShape





                VelaShape, bu yöntem cerrahi olmayan kadınların vücutlarının sevmediği her hangi bir bölgeye yapılan etkili bir yöntemdir. Bu teknoloji sayesinde eve kendinizi kapatmanıza gerek yok. Son derece konforludur.


Velashape’ i yapan Syneron’ un bu ve bunun gibi birçok kadınlara özel teknolojik çalışmaları vardır. Diyet yapıp spor yaptığınız halde vücudun sıkılaşmadığından şikâyet edenler bu teknolojiyi kullandıktan sonra ne bir acı ne bir ağrı hissetmeden vücutlarını sıkılaştırabiliyorlar.
Velashape’ in özelliği dokulardaki yağların hacimlerini azaltarak vakum gibi kullanılan ilk ve tek tedavi teknolojisi diyebiliriz.
Velashape nasıl çalışır? Bir vakum gibi hedeflediğiniz dokuya kızılötesi ışınlar yardımıyla o bölgeyi ısıtır. Cilde zarar vermeden hızlı bir şekilde ısınır ve radyo frekansı enerjisi yardımıyla ısılar eşit olarak dağıtılır. Bu yöntem sayesinde selülit gibi dokular yağlar giderilir. Velashape daha çok bacak, kalça ve karın bölgesine uygulanan bu teknoloji geliştiği için artık vücudun her yerin de kullanılabilir. Velashape teknolojisi ile yaklaşık 1 ila 3 cm arası bir incelme oluşur. Cildi sıkı ve tamamen pürüzsüz gösterir. Yalnız bunun sonucunu ilk yapışınız da göremezsiniz. Yaklaşık olarak 10 hafta içerisinde belli olur. Zaman zaman bu etkileri daha fazla görülebilir. Düzenli olarak yapılırsa kalıcı olarak sonuçlanabilir. Ayrıca diyet ve spor yaptığınız takdir de daha uzun etkili olacaktır.
Velashape tedavisini herkes kullanabilir. Ayrıca yanıcı iz ya da bir yara izi bırakmadığı için tamamen güvenlidir. Ayrıca bunu kullanırken hiçbir şey hissetmeyecek tamamen rahat olacaksınız.

                Velashape teknolojisini kullanan 10 kadından 9’ u bu ürünü sevmiştir. FDA tarafından onaylanan bu ürün sayesinde artık daha kolay ve hızlı bir şekilde zayıflayacaksınız. Ne bir yan etkisi ne de bir zararı olan bu ürün ayrıca mekanik masajı sayesinde rahat bir şekilde kullanacaksınız.


Yorum EkleYorum Ekle