13 Ağustos 2016 Cumartesi

Telefon da Dinleme Programı Var mı?





                Telefon da dinleme programı var mı? Bu soru aslında iki şekilde anlamı vardır. Telefonum dinleniyor mu? Ve telefonlar için dinleme programı var mı? Sizlerle bu sorulara cevap vereceğiz.


                Öncelikle telefonum dinleniyor mu? İle başlayalım. Akıllı cihazların yaşamlarımıza girmesiyle beraber Spy uygulamalar ve programlar gereğinden fazla bir şekilde çoğaldı desek yeridir. Artık telefon dinleme dışında cihazınızda birden fazla illegal prosedür yapılması henüz basit ağıl geldi.
Telefonum da dinleme programı var mı? Korsanlar Spy programları istismar ederek mail kontrolü, telefon dinleme, kişisel şifreler, internet kullanım raporu, nokta tespiti, banka şifreleri gibi sayımsız muameleyi sizin haberiniz olmadan yapmaları ve gerçekleştirmeleri mümkündür. Bu tür programlar basitçe bulunabilir ve elde edilebilir olduğu için bu sebeple fazlasıyla zararlı ve tehlikelidir.
Peki, telefonumun dinlendiğini nasıl anlarım? Ortalıkta en azından sms raporlama yazılım özelliği kullanılmaktadır. Operatör sayfanıza girin, kullandığınız geçmişe bakın ve inceleyin. Burada bilmediğiniz faturalarınızı ödemelerinizi görebilir ve kontrol edebilirsiniz.
Herkesin çok korktuğu ise telefonum da dinleme programı var mı ve ya dinleniyor mu? Gibisinden soruları ve korkuları vardır. Kimisi der, beni niye dinlesinler yanlış bir şey yapmıyorum vs.
Telefonla konuşurken cızırtılar geliyorsa ve sesiniz derinden geliyor ve siz kendi sesinizi duyuyorsanız bu operatörden kaynaklı olabilir fakat gün içinde birden fazla 3-4 kez tekrarlanıyor ise o zaman dinleniyorsunuzdur. Faturalarınızı kontrol edin, birden fazla tanımadığınız numaralar kullanılmışsa ve bu numarayı tanımıyorsanız dinleniyorsunuzdur.
Telefonlar için dinleme programı var mı? Sorusuna gelirsek, evet var. Ücretli ve ücretsiz olmak üzere birçok program yazılım bulunmaktadır. Telefon dinlemek için en güzel programlar genelde ücretlilerdir. Sebebi ise, hem güvenilirdir hem de kaliteli. Ücretsiz kaliteli yazılımlar da var muhakkak fakat çoğu virüslü ve kişisel bilgilerinizi çalabilir bu yüzden ben pek güvenmem bu tür programlara.
                Dolayısı ile telefon da dinleme programı var mı? Sorusuna kısaca evet diyerek ve bu yazıyla özetlemiş olduk. Eğer ihtiyacınız olursa, Android’ de yüzlerce programı vardır. Yorumlara bakmadan asla indirmeyin derim.


Yorum EkleYorum Ekle