14 Ağustos 2016 Pazar

Telefon Casus Yazılım Ücretsiz





                Telefon casus yazılım ücretsiz programları Android market olmak üzere onlarca belki yüzlercedir. Bunların çoğunluğu kötü niyetli insanlar tarafından hazırlanmış ve siz indirdiğiniz de sizin kişisel bilgilerinizi alırlar. Resim, banka bilgileri, şifreler gibi. Sosyal medya da paylaşırlar ya da size şantaj yaparlar.


                Telefon casus yazılım ücretsiz yazılımlarından hangisi daha kaliteli, güvenilir ve sorunsuz çalışır? Bunlar hakkında sizlere kısaca bahsetmek istiyorum.
İlk olarak 7 gün ücretsiz sunup daha sonra eğer memnun kaldıysanız devamın da ücret ödemek zorunda kalacağınız Türkiye’ de fenomen bir program Mspy adlı yazılımdır. Telefon görüşleri, mesajlar, yer tespiti gibi detaylı öğrenmek isteyeceğiniz bilgileri sizlere sunmaktadır.
Mspy programını kurduktan sonra üye olmanızı isteyecektir. Kullanıcı adı şifre bilgilerinizi girecek ve mailinize onay mesajı gelecektir. Daha sonra bu bilgiler ile Mspy kullanıcı giriş paneline girebilirsiniz. Girdikten sonra kurulum sihirbazını göreceksiniz. Yani hangi telefon ve markayı takip edeceğinizi sorar. Daha sonra onlar size video gösterecek, yazdığınız marka ve telefona ait bir video. Nasıl yükleyeceğiniz ve ne tür adımlar uygulayacağınıza dair bilgi verecektir. O videonun altın da ise indirmeniz gereken yani takip etmek istediğiniz kişinin telefona yüklemeniz gereken programın linki bulunmaktadır. Birkaç dakikalık indirme ve kurulum ardından casusluk yapacağınız kişinin telefonunu detaylı bir şekilde takip edeceksiniz.
Size telefon casus yazılım ücretsiz programı olan Mspy hakkında birkaç güzel özelliklerden bahsetmek istiyorum. Yazılımı yüklediğiniz kişi SIM Kartını değiştirse de telefon da hala yazılım olduğu için takip edebiliyorsunuz. Ayrıca örnek vermek istiyorum, sizin telefonunuz kayboldu. Ve yazılım yüklediğiniz kişiden bilgileri nasıl alacağım diye endişelenmeye başladınız. Mspy yazılımının özelliği ve avantajı burada devreye giriyor. Size verdikleri kullanıcı paneline giriş yaparak orada yazılım yüklediğiniz kişinin bilgilerini, aktivitelerini, ne yaptığını detaylı bir şekilde görebilirsiniz. Yani ister telefondan ister bilgisayarınızdan rahatlıkla takip edebileceğiniz bir program.

                Sizlere telefon casus yazılım ücretsiz programlarından en özelini paylaştım. Kısa bilgiler verdim. Aklınızda bulunsun, bu tür ücretsiz programlar daha sonra ücretli olması sizleri üzmesin. Aksine sizlere 1 hafta deneme sürümü imkânı verdiği için sevinmelisiniz.


Yorum EkleYorum Ekle