11 Ağustos 2016 Perşembe

Numara İle Telefon Takibi





                Cep numara ile telefon takip sistemi aslında diğerleri gibi detaylı değil maalesef. Sadece yer tespit ve SMS takibi edilebilir. Dolayısı ile fazla bir şey beklememek gerekir. Yine de sizlere kısaca bilgi ve tanıtım yapacağım. Ücretli alırsanız eğer daha fazla detaya ulaşabilir ve istediğiniz gibi takip edebilirsiniz.


                Numara ile telefon takibi uygulaması ile yakınlarınızın kimler ile bağlantı kurduğunu yerini takip edebilirsiniz. Kolay kullanımı sayesinde çabucak indirdikten sonra SMS ve GPS takibi yapabilirsiniz. Ayrıca yeni güncellemeler ile arama takibi bile yapılabilecek.
Eskiden ücretsiz olup telefon numarası ile takip sadece size yer tespiti veriyordu. Şimdi ücretli programlar da ise bunun gelişmişi mevcuttur. En popüler olan ve en iyi yazılım numara ile telefon takibidir. Android telefonlar için en iyi casus programı diyebiliriz. Misal, evvelden sim kartınızı tahavvül ettiğinize dayalı size ait telefon numaranıza SMS gelmektedir. Kendiliğinden münbais olan bu SMS içinde telefonun size ait IMEI kodu bulunmaktadır. Temin edilen bu bilgiler vasıtası ile telefonunuzu kaybolduğun da ya da çaldırdığınız vakitler de pozisyonunuzun en yakın vakit içinde bulunmasını sağlayabilirsiniz. Size ait telefonunuzu izlemek için evveliyetle pozisyonunuzun tayin edilmesi icap etmektedir.
Günümüz de ayrıca numara ile telefon takibi uygulamasını kullanan hackerler, devlettekiler, polisler de bu programı kullanarak yer tespiti, arama konuşmaları vs. ele geçiriyorlar.
Numara ile telefon takibi uygulaması ücretsiz ile ücretlinin farkı çok açık bellidir. Ücretsizin fazla özelliği olmamasının yanında çoğu uygulamaları virüslü olup kişisel bilgilerinize erişme imkânı bulunmaktadır.
Ücretli de ise her detayı alabilirsiniz. Eğer sorun çıkar ise şirket ile irtibata geçerek bilgi alabilir ve sorunu onların halletmesini bekleyebilirsiniz. Dolayısı ile ne kişisel bilgileriniz zarar görmüş olacak ne de sorun yaşamış olacaksınız.

                Numara ile telefon takibi yaparken mutlaka ama mutlaka dikkatli olmalısınız. Eğer karşı taraf bunu anlarsa dava açmaya kadar ilerleyebilir. Bu eşiniz olsa bile dava açma hakkı bulunmaktadır. Umarız ki böyle durumlar yaşanmaz ve eşinizle birbirinize casusluk yapma gibi bir durumda kalmazsınız.


Yorum EkleYorum Ekle