11 Ağustos 2016 Perşembe

Neden Samsung Ürünleri Almalıyız?





                Samsung, ilk akıllı telefon üreten şirkettir. Diğer telefon şirketlerine nazaran daha kapsamlı ve açık kaynak kodlu, özellikle ücretsiz milyonlarca Google Play Store ürünleri mevcuttur.

                Samsung’un en önemli özelliği de zaten Google Play Store’u kurmak ve Android’te bir çağ başlatmak oldu. İnsanlar neden daha çok Samsung ürünleri alıyor? Çünkü Samsung daha özgür bir işletim sistemine sahiptir. İster ücretsiz müzik video indirin ister ücretsiz milyonlarca uygulama yükleyin. Ayrıca root özelliğinde birçok farklı ve ücretsiz uygulamalar ve özellikler vardır. Samsung, her yaş çağına hitap eden bir firmadır. Apple ağır adamların, hava atmak isteyenlerin telefonu gibi görünse de Samsung’un ücretsiz birçok özelliği insanları IOS’tan çok Android’e yönlendiriyor.

                Neden almalıyız sorusuna gelecek olursak, bence Android, IOS’tan daha iyi. Sadece ücretsizliğinden değil, tasarım ve donanımsal olaraktan çok iyi. Ayrıca Apple da telefonunuz donsa bataryasını çıkarıp tak gibi bir seçeneğiniz yok. Açılmasını bekleyecek ya da telefoncuya götüreceksiniz. Samsung öyle değil, çıkar tak sorun bitti. Dolayısı ile bir telefon alacağınız zaman karar vermelisiniz, özgür olmak mı? Yoksa hava atmak mı?


Yorum EkleYorum Ekle