10 Ağustos 2016 Çarşamba

Neden Apple Almalıyız?





                Neden Apple alıyoruz? Hâlbuki müşteri desteği az olan, tasarımlarında yıllar boyunca hiç değiştirmeyen, tek tuşlu dokunmatik telefon ve özellikleri de fazla değişmeyen bu firmayı neden seviyoruz ? Bu dönemde artık akıllı telefon alacaksan Apple alacaksın arkadaş diye bize düşündüren nedir?


               
                Öncelikle Apple’ın kendisine göre bir havası karizmatikliği var. Acaba hava atmayı sevdiğimizden dolayı mı bu ürünleri seviyoruz istiyoruz ? Yoksa gerçekten seviyor muyuz ? Hâlbuki telefona ne müzik indirebiliyorsun nede video. İndirmek istersen ücretli indiriyorsun. Kısacası fakir telefonu değil. Yalnız fakirler içinde Root’lu versiyonları da var. Root yaparak müzikte indirebilirsin videoda hatta indirdiğin müzikleri zil sesi bile yapabilirsin. Benim bu ürünleri sevme sebebim ise, ağır bir havası var. Karizmatikliğinin yanı sıra, ömrü de uzun. Ne kadar pil değiştirilmese de kendine göre bir havası var. Özellikleri olsun donanımsal olsun görünüş olsun bence çok farklı ve özel ürünler üretiyorlar.

                Eğer gerçekten paranıza değecek bir telefon istiyorsanız Apple öneririm. Tabi karizmatikliği seviyorsanız o zaman şiddetle öneririm. Hız bakımından bence diğerlerine göre daha hızlı. Daha kullanışlı menüsü, kısa ve öz tarzında bir telefon. Yine de yorumları size bırakıyorum.


Yorum EkleYorum Ekle