24 Ağustos 2016 Çarşamba

Age of Mythology – Extended Edition Tale of the Dragon





                Age of Mythology – Extended Edition Tale of the Dragon deyince aklıma hemen küçüklükte çok oynadım Age of Empires geliyor. Zamanın da az oynamazdık. Age of serilerinin en sonuncusu diyebiliriz. Forgotten Empires ve Skybox Labs tarafından geliştirilmiştir. Microsoft Games ve Valve yani Steam tarafından yayınlanmıştır. Sadece bilgisayar platformların da oynanan bu oyun 28 Ocak 2016 yılında piyasaya sürülmüştür.

                Age of Mythology – Extended Edition Tale of the Dragon yeni sürümü grafik ve tasarım bakımından daha gelişmiş ve can alıcı renkleriyle daha sıra dışı bir oyun olmuş diyebiliriz. Eski zamanların en iyi strateji oyunu karşımıza yeni oyunuyla çıkıyor.
Eskilerinden pek bir farkı olmasa da yeni oyunlar da hatta tüm oyunlar da grafik ön plandadır. Eğer bir oyunun görüntüsü kötü olursa isterse dünyanın en iyi oyunu olsun rağbet görmez.

                Dolayısı ile Age of Mythology – Extended Edition Tale of the Dragon grafik ve yeni görünümüyle bizlere bunu kanıtlamış oluyor. Bağımlı hale gelebilirsiniz dikkat edin.


Yorum EkleYorum Ekle