30 Temmuz 2016 Cumartesi

Deep Web Hakkında Kısa Bilgi





                Amerikan donanması tarafından özel ve istihbarat için kurulan Deep Web zamanla uyuşturuculardan hırsızlara, kiralık katillerden pornografiye kadar ilerledi.


                Herkes karanlık tarafları merak ederler. Özellikle günümüz gençliği hack konusunda merakı olsa da olmasa da Deep Web’e karşı merakı vardır. Gerçekten kiralık katiller v.s. var mıdır diye.
Deep Web’te ayrıca seviyeler vardır. Herkesin giremeyeceği türden seviyeler. Sıfır seviye şuan günlük hayatımızda ki internettir. TOR browser ile üçüncü seviyeye kadar gelebilirsiniz. Buraya kadar bir sıkıntı yok. Yani güvenliğiniz açısından bir sıkıntı yok. Asıl korku dördüncü seviyeden sonra başlıyor. Kiralık katiller kendilerini tanıtıyor. Nasıl öldürdüklerini, nasıl temizlediklerini anlatıyor. Maksatları işlerinin temizliğini anlatmak ve müşteri çekmek. Dördüncü seviyeden sonrası ise bilgiden çok yüksek teknolojik bilgisayar gerekmektedir. Altıncı seviye ise bilinen en tehlikeli seviyedir. Sınırı ve sonu yoktur. Yedinci seviye ise savaş bölgesidir. Sekizinci seviye ise internetin patronu olarak adlandırılır. 2000’li yıllarda tesadüfen keşfedilmiştir. Onun dışında bu seviyeye gelmek mümkün değildir ve kimse gelememiştir.

                Deep Web hakkında çok bilgi var yalnız size söyleyeceğim şey şu ki, siz sıfırda kalın. Gerek yok bu tür maceralara. Başınıza bir şey gelmesini istemiyorsanız sıfırda kalın. Bu konu hakkında daha fazla bilgi ve video isterseniz sizler için Deep Web' e girip video bile çekebilirim.


Yorum EkleYorum Ekle