30 Nisan 2017 Pazar

Yüzme Turu




İstanbul’da yaşayanlar bileceklerdir ki yüzmek için deniz olsa da temiz bir yer yoktur. Ancak yat ve tekne kiralayan şirketler sayesinde çeşitli adalara ve koylara gidilerek yüzme turu düzenlemektedir. Yüzme tur fiyatları tamamen firmadan firmaya değişirken genel olarak 2.000 TL civarında başlamaktadır. Bu yüzden tekne kiralama şirketleri yüzme turlarını gruplara özel olarak organize etmektedir. Küçük ya da daha büyük gruplar bu turlara katılarak yat ya da tekne kiralayarak özel yerlere gidebilir ve yüzebilirler. Ayrıca yeme ve içme gibi organizeler için ekstra ödemeler yaparsanız şirket karşılayacaktır.

Bunun yanı sıra yat kiralama şirketleri sıcakları daha eğlenceli hale çevirerek yılın yorgunluğunu, yazın sıcaklığını ve stresini atmak için en güzel yerlere getirerek insanların neredeyse olmadığı yerlerde yüzme fırsatı vermektedir. Bu sayede rahatlamış ve yazın sıcaklığında eğlenmiş olacaksınız. Özel bir şekilde hizmet veren firmalar koylara ya da adalara götürerek temiz ve güzel yerlerde yüzme fırsatı verirken özel günleriniz için de yat ve teknelerinizi kiralama hizmeti de vermektedir. Örneğin evlilik teklifi, nişan, doğum günü, düğün gibi çeşitli özel günlerinizi de kutlayabilirsiniz.

Kaliteli firmalar kaliteli hizmet verdiği gibi kaliteli yat kiralama şirketlerinin sunduğu organizasyon sayesinde en güzel şekilde hizmet alacak ve tüm yılın yorgunluğunuzu atacaksınız. Özellikle İstanbul gibi kalabalık bir yerde yaşıyorsanız sıcaklıkları daha eğlenceli kılarak gruplarla beraber istediğiniz gibi turlar düzenletebilirsiniz.


Yorum EkleYorum Ekle