14 Şubat 2017 Salı

İphone 8 ve Yeni Öğrendiğimiz Özellikleri



Bildiğiniz üzere Apple İphone ile 10 yaşına giriyor. Apple’ da bu 10.yılın da büyük ses getirmenin peşinde. Söylenilenlere göre de bu ses İphone 8 ile gelecek. Gelecek yenilikler sizlerin de ağızlarını açık bırakacağına inanıyorum.


                İphone ilk çıktığından bu yana çok değişti. Haliyle teknoloji gelişince İphone her zaman teknolojiden 1 adım önde gitmeyi başaran ilk akıllı telefon firması oldu. İphone 8 ile beraber gelecek yenilikleri sıralayıp kısaca bahsedelim isterseniz.

İphone 8’ in gelmesi ile beraber tuş özelliğini tamamen kaldırmayı planlıyor. İlk çıkan İphone’ dan bu yana ekranda her zaman 1 tuş altta ortada olan tuşu kaldırmayı planlıyorlar. Tamamen dokunmatik ekran olacak. Biraz değişik gelebilir ama bence çok güzel ve en iyisi olacaktır.

İlk parmak izi kilidini bildiğiniz gibi Apple getirmişti. Apple bu sefer İphone 8’ de sadece parmak izi değil İris tarama özelliğini getireceğini söyledi. Ön kamera ile birlikte ön kameranın yanında olacak bir sensör İris tarama yapacak ve böylece sadece parmak izi hilesiyle değil artık telefonunuzun güvenliği daha da artacaktır. 

Böylece Apple daha özel ve güvenlikli bir telefon yapmış olacak. İris tarama özelliğinin geleceğini zaten önceden belirtmişlerdi ve İphone 8 ile birlikte gözleriniz ile telefonu kitleyebilecek, açabilecek ve hatta ödemeyi bile göz taraması ile yapabileceksiniz.

Uzaktan şarj etme özelliği herkesin, her kullanıcı için çok önemli bir şey. Wifi tarzı şarjınızı uzaktan etme özelliği ile beraber geleceği söyleniyor. Eğer öyle ise şarj sıkıntısı çekenler için bu çok güzel bir haber. Ayrıca tek bir şarj aletinden birden fazla kullanıcı faydalanabilecek. Böylelikle cafelerde tek bir şarj aleti bile olsa İphone 8 kullanıcıları toplu halde uzaktan şarj edebilecek.



Kuşkusuz herkesin merakla beklediği bir telefon İphone 8 olacaktır. İos 10.2 ile beraber gelecek olan İphone 8 en güzel haberi sanırım Home Tuşunun olmayışı olacaktır. Güzel bir değişiklik olmuş ve getireceği yenilikler ise herkesi şaşkın edeceği kesin gözüyle bakılıyor. Fiyatı ise 1000 dolar üzerinde olması bekleniyor.

6 yorum

çevremde akıllı telefon kullanan hemen hemen her kullanıcının en çok dikkat ettiği şey batarya süresi ve iyi bir kamera çekimi . bu özellikleri ekledilerse ne ala

haklısınız gerçekten özellikle batarya çok önemli

Emrullah delete 2/14/2017

iPhone 8, bana kalırsa iOS cihazları arasında ve iPhone serisinde bir çağ atlatabilir. Çünkü iPhone 6'dan bu yana çok az özellikler eklendi ve kullanıcılar sanki bu durumdan rahatsız gibi. iPhone 8 ile büyük bir yenilik gelebilir.

İphone 7 dende çok beklentiler oldu fakat beklendiği gibi olmadı buda aynı olacak diye tahmin ediyorum ben arkadaşlar.

şu ıphone bi alışamadım bi dönem kullandım ama ne biliyim android tabanlı tleefonlar daha hoşuma gidoy sanki ama efsane gelecek bu telefon alcıakalara şimdiden hayırlı olsun

Bu iphone çok pahalı ama türkiyede herkesin elinde, çok yararlı bilgiler ellerinize sağlık


Yorum EkleYorum Ekle