18 Nisan 2017 Salı

Tekne Organizasyonu




Türkiye’de bilhassa her yaz sezonuna her gün farklı bölgelerde düğünler, nişanlar, turlar, geziler ve hatta yüzme turu dahi yapılmaktadır. Bu nişan ve düğünler, kır, açık ya da kapalı yerlerde yapılmaktaydı ancak son dönemlerde yat ve tekne turu yapılarak düğünlerin yapılması biraz fazla popüler olmaya başlandı. Bundan dolayı bazı bireyler klasik bir şekilde düğün yapmak yerine farklı bir şekilde olsun diye yat ve tekne kiralama ile düğün, nişan, parti ve daha fazlasını yapmaktadır. Bu anlamda bu tür organizasyonlar yat ve teknelerde olunca zarf ve araba önü kesme gibi holiganlardan da uzak durulmuş olunuyor.

Yüz yıllardır yat ve tekneler insanların hayatlarında özel bir yeri olmuştur. Gerek iş olsun gerek savaş, gerekse de gezme, yolculuk etme gibi alanlarda denizleri aşmak için yardımcı olmuştur. Zaman geçtikçe tekne ve yatların kullanım amacı daha çok eğlence ve gezi amaçlı olmuştur. Yat kiralama yaparak özel partiler, günler ve geziler düzenlenebilmektedir. Özellikle Antalya, Bodrum, Kuşadası, Marmaris gibi yerlerde tatil yapıyorsanız yat ve tekne turları ile tatilin ve yazın tadını çıkarmalısınız.

Sadece yat ve tekneler ile gidebileceğiniz adalara gitmeli ve daha ıssız yerler keşfederek denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Farklı maceralar atılabilir ve dilerseniz organizasyon şirketler aracılığı ile kendinize kaptan tutarak kendi teknenizmiş gibi partiler, eğlenceler ve doğum günü kutlamaları dahi yapabilirsiniz.


Yorum EkleYorum Ekle