2 Mart 2017 Perşembe

Zihin ve Zihin Kontrol Sistemleri Hakkında



Zihin, ölüme kadar hiç durmayan aralıksız 8/25 tabiri gibi çalışan bir sistemdir. Susmaz bilmez bir şey, sizlere herşeyi düşündüren, her an düşündüren şeydir. Siz kontrolü ele almadığınız sürece de ne susacaktır nede düşüncelerinizin sınırı olacak ve durmayacaktır. Mesela bir işle uğraşırken aklınıza başka bir şey geliyorsa siz zihninizi kontrol edemiyorsunuz demektir. Ve her zaman sizi negatife tutmaya çalışır. Bir nevi onu kontrol etmezseniz nefsiniz onu kontrol ederek sizi kontrol eder. Geçmişe dair ne kadar kötü anılar var ise, hatırlamak istemediğiniz ama sanki size zorla gösteriyorlarmışcasına gözünün önüne getirerek size hatırlatan bu zihni aslında kontrol edebilirsiniz.









Zihninizi sadece nefsiniz kontrol etmiyor ayrıca reklamlar, televizyon, bilgisayar, din, siyaset gibi birçok şeyler de sizleri kontrol ediyor. Farkında olmadan bilincinize giriyor o reklamlar. Televizyon izleyenler bilir. Alt yazılar ne kadar hızlı geçip okuyamasakta o zihnimize aslında giriyor ve çıkan reklamlar insanları bir nevi kontrol edebiliyorlar. Çevremizde, özellikle bu teknoloji çağında zihin kontrolleri artık daha kolay.









Hayvanlar üzerinde bile deneyler yaparak zihin kontrolü yapmaya çalışıyor. Bir çeşit elektrikli kask ile ona herşeyi yaptırabiliyor ve ne düşünüyorsa o kask sayesinde bilgisayarda bile görüntüsü çıkıyor. Tabi bunlar söylenimler, araştırmama göre pek açık bir delil göremedim. mesela bu resimde maymun zihni ile altındaki aracı kontrol ediyor ve yönlendiriyor.









Ama şuan ki teknoloji ile neden yapılamasın ki? Telepatik telsiz gibi birçok şeyler yapılıyor artık ileride “Düşünce ile Konuşma” gibi şeyler de olabilir deniliyor ne kadar doğru bilemem tabiki.

Beyin ile ilgili bir de Elektromanyetik ile zihin konrolü bulunmaktadır. 1870 yıllarda Alman bilimadamları Hitzig ve Fritshc tarafından bulunup gerçekleştirilmiştir. Beynin, vücudun merkezi olduğunu birkaç deneyler ile beyne gönderilen elektrikler ile buldular.









1930 yıllarında da Parapskoloji temel terimlerinden telepati, büyük devletler için güçlü bir silah anlamındaydı. Bu konuda Sovyetler ve Amerika bir çok deney yapmıştır. Ruslar yaptıkları telepati deneylerinde ise hem başarılı olmuş hemde şaşkın olmuşlardı. Genellikle ruh hastası insanları kullanarak beyne elektromanyetik ile iki tarafın telepati kurmasını sağlıyordu.









Belirli seviyelerde belirli mesafeler koymaya başladılar fakat dikkat ettikleri nokta artık cihaz yardımı olmadan da çok rahat telepati kurabilmeleriydi. Allah inancı olmayan Sovyet zamanın da 1962 yılında yayınlanan bu deney hala çözememişler ve her denekte aynı şey olmuştu. Önceleri deneklere uyuşturucu verilerek denerler ve şuur kayıpları ortaya çıkar, sonra beyne elektrik vererek transa girmelerine yardımcı olup telepati kurmalarını sağladılar. En fazla 1500 km mesafe yapan Ruslar sonucun değişmediğini gördü ve telepati başarılı ile sonuçlanmıştı.









Eskiden beri Amerika gibi büyük ülkeler hala bu sistemi kullanmakta ve gizli silah, savaş, proje gibi birçok şeylerde kullanmaktadırlar. Esir düşen ajanlara bile özel zihin eğitimleri verilerek acıyı, işkenceyi zihni bastırarak hiçbir şey hissedemez hale gelirler. Uzaktan beyin okuma, telepati gibi birçok şeyleri zihinleri ile çok basit yapabilen özel askerler üzerinde denediler ve başarılı oldular.




Tabi bunların hayatları verdikleri ilaçlardan ve kimyasaldan dolayı kısa oldu. 1930’dan bu yana birçok teknoloji değişmesini göz önünde bulundurursak sanırım filmlerde izlediklerimiz pek de yalan değil diyebiliriz. Zihin kontrolü o kadar çok geniş bir konu ki buraya yazmakla bitmeyecek :) o yüzden sizleride sıkmadan kısa yazmak istedim.


Teşekkürler...

16 yorum

merve ada delete 3/03/2017

oldum olası meraklıyımdır bu konulara. Aydınlatıcı bir yazı olmuş

Zihnimizi tamamen yönetme imkanı olsa bi cihaz olsa istediğimizi yapabilsek. Anlatım çok iyi hocam emeğine ellerine sağlık.

Bu zihin kontrolü deneyleri veya aşamaları kesin bir şekilde çözülüp uygulanmaya başlarsa, dünya, tıpkı filmlerdeki gibi kontrol edilemez bir hal alır.

Beğendim yazıyı takipteyim.Birde 'zihin köşkü' veya 'zihin sarayı' olayını da anlatırsanız çok mutlu olurum :D

İlginç bir yazı olmuş.

Böyle parapskolojik olayları seviyorum ya keyifle okuyorum bu tür bilimsel yazıları.

İki gündür zihin kontrol ve yaşadığımız dünyanın aslında bir bilgisayarın masaüstü gibi sadece arayüzden ibaret olduğuyla ilgili şeylere denk geliyorum. Büyük ihtimalle bir haftaya kalmaz evrenin sırrını çözerim :)

teşekkür ederim hocam :) bu tür cihazları sanırım ilerleyen yıllarda görebiliriz gibime geliyor. eskiden teknoloji olmadan yapıyorlarsa şimdi şuanki teknoloji ile çok rahat yapmaları lazım.

sonuna kadar katılıyorum.

bu dediklerinizi makale listeme ekledim, detaylı şekilde onları da gelecek yazılarımda sizin için araştırıp yazacağım :)

aynen bende severim ve bu konulara hep merakım vardır :)

Devletin Bu Tarz çalışmaları var diye duymuştum. Ama Oldukca Merak Edilecek Bir Konu Guzel ve Aydınlatıcı bır Makale Olmus

Bir yandan ürkütücü, öte yandan da insan merak ediyor... Gelecekte kim bilir nasıl bir dünya bekliyor bizi. Bu aydınlatıcı yazı için çok teşekkürler.

bunu bende duymuştum bakalım karşımıza neler çıkacak.
teşekkür ederim :)

gelecek gerçekten çok merak ediliyor, hayal ediliyor ama ne çıkar nasıl olur Allah bilir. bende merakla bekliyorum :) rica ederim, yorum için teşekkürler :)


Yorum EkleYorum Ekle