21 Ocak 2017 Cumartesi

Kısalt ve Para Kazan Siteleri -Ödeme Kanıtlı- 2017

Kısalt ve Para Kazan Siteleri -Ödeme Kanıtlı- 2017

Merhabalar tekrardan Makale Yazarı takipçileri.

Bugün sizlerle paylaşacağım çok güzel ve özel bir konum var.

Link kısaltarak para kazanma siteleri hakkında.

Ne kadar sahte ve gerçekçi olduklarını, hangi sitelere üye olmanız gerektiğini yazacağım.


        Bilmeyenler için söyleyelim, link kısaltarak nasıl para kazanılır. Herhangi bir link, örneğin http://seomakaleyazari.blogspot.com sitesini aldınız, link kısalt yerine geldiniz ve bunu yapıştırdınız. Çıkan link kısaltmayı kime tıklatırsanız size tıklanan sayı kadar para gelecektir. örneğin; 1000 tekil tıklama 7$ gibi. Örnek link kısaltma http://link.tl/TG9W buna tıkladığınız zaman, SKİP dediğiniz zaman benim blog siteme yönlendirecektir. Ödeme şekilleri ise Papara'dır.

       Bildiğiniz gibi en meşhur link kısaltma servisi olan Link.tl sitesi kısalttığınız linkler ile sizleri zengin ediyordu. Bunu daha da geliştirerek ve bayi yoluyla herkese daha fazla kazandırma yöntemine geçtiler. Bu sayede hem bayi olanlar, hem de o siteyi kullananlar fazlasıyla kazanıyor. Tabi arada kod hataları olabiliyor, "sizin siteniz tık saymıyor, para saymıyor" gibi şikayetler gelebilir, bunun sebebi bayi değil bayi veren kişiden dolayıdır. Bunun da çözümü var tabi, bunu da bulduk.

      Yalnız bilmeniz gereken birşey daha var, artık her önüne geçen Link.tl'sitesinden bayilik alıyor ve 5$ alt limiti geçtiğinde ödemesi gereken parayı size ÖDEMİYORLAR. Bunlara örnek bir site uzat.in sitesidir. Sahtekarların önde gidenidir. Şuana kadar 1000$ civarı üyelerin üstünden para kazanıp "üyelere verdik" süsü yapıyorlar. Bu tür sitelere inanmayın ben sizlere tecrübem dahilinde gerçekten ödeme yapan siteleri ödeme kanıtları ile beraber paylaşacağım.

1.site Asıl Site Link.tl

      Bu site zaten her gün 1 milyona yaklaşık tıklama alıyor ve profesyonel oldukları kadar ödemeleri de hiç aksatmıyorlar. İnsanlara nasıl tıklatacağınız size kalmış. Duruma göre ileri de sizlere bir kaç taktik verebilirim. Referansımla üye olursanız özel mesaj ile sizlere yardımcı olabilir ve taktiğin alasını verebilirim :)

Üye linki: http://link.tl/
Referans linki: http://link.tl/?r=130055

Ödeme Kanıtı: 



2.site Bayi Site Baralink

       Bu site Link.tl sitesinin bayisi altındadır ve 5$ alt limiti geçtiğiniz zaman Papara üzerinden sizlere ödeme yapar. Kesinlikle güvenilir bir sitedir. Bizzat tecrübe edindim ve ödememi aldım. Ayrıca destek panelinden her türlü soruları sorabilirsiniz, çok sıcak kanlı bir şekilde sizlere uygun cevaplar vereceklerdir. Hatta siz daha hızlı kazanın diye aktif üyelerin linklerine de tıklanması için yardım ediyorlar. Böyle Admin daha nerede görüldü ki :) 

Ödeme Kanıtı: 


Üye Linki: http://baralink.com/
Referans Linki: http://baralink.com/?r=44

Referansım ile üye olanlara organik taktiğimi vereceğim ;)

       Tık saymıyor, Para saymıyor olayına gelecek olursak, çözümü çok basit.
Bayilerdeki sorun dediğim gibi Link.tl'den oluşan hatadır, o yüzden bayilerdeki adminlere celallenmeyin :)
Maksimum bir linki 21 tık olarak sayacaktır. 50 tık yapılsa da 21 tık görünecek ama 50 tık parası gelecektir. Yalnız bilmeniz gereken nokta tam burası, o linki yenilemeniz lazım. Silin ve tekrar aynı linki kısaltabilirsiniz, yada başka link ekleyip paylaşabilirsiniz. Ama o link üzerinden tekrar tık gelirse para saymayacaktır. O yüzden siz toplu link paylaşın ki sorun olmasın.

       Umarım faydası olmuştur. Şimdilik bu kadar. Bayilerden ve diğer kısaltma sitelerinden ödeme aldıkça sizlerle paylaşacağım.

Sevgiyle kalın.

Okuduğunuz için Teşekkürler...

20 Ocak 2017 Cuma

Tekne Turu




Türkiye’de en çok sevilen turlardan bir tanesi olan tekne turları, Ege, Akdeniz, Karadeniz ve Marmara Denizi’nde çeşitli turlar için birçok organizasyon firması hizmet vermektedir. Kimi insanlar organizasyonun kaptanı ile beraber özel bir şekilde tekne kiralayarak tur yaparlar. Kimi insanlar ise toplu halde yapılan boğaz turu gibi organizasyonlara katılarak tekne turu yaparlar.

Bunun yanı sıra yat ve tekne kiralama hizmeti veren firmalar ayrıca yatlarında ve teknelerinde çeşitli organizasyonlar düzenlemektedir. Bu organizasyonlar, düğün, evlilik teklifi, nişan, doğum günü kutlamaları, parti ve diğer eğlenceler gibi özel günleri yat kiralama ile yapma fırsatı sunmaktadır. Bu sayede size özel organizasyonlar ile ister tekne turları yapabilirsiniz. İsterseniz de özel günlerinizi kiralayarak deniz üstünde kutlayabilirsiniz. Bu seçiminize bağlı olmanın yanı sıra özel yılbaşı gecesi için de çeşitli etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Yat ve tekne seçenekleri arasında istediklerinizi seçebileceğiniz fırsatları sunan bazı organizasyon firmaları sayesinde hem alternatif seçimler oluyor hem de tamamen size özel geceye özel yat kiralayabiliyorsunuz.

Dünyada yıllardır bu tür organizasyonlar yapan firmalar çok fazla rağbet görmekteydi. Ancak Türkiye’de çok önce gelmesine rağmen hiç talep artmamıştır. Sadece yaz sezonlarında turistlerin ilgisi ile talepler artmıştı. Ancak son zamanlarda yat ve tekne kiralama olaylarına talepler daha da artmış ve hatta birçok kişi salonlarda kutlamak yerine artık yat ve teknelerde kutlama yapmaktadırlar.

17 Ocak 2017 Salı

Tekne Turu ve Eğlenceleri




Türkiye dâhil denizi olan bütün ülke ve adalar tekne turu, yat kiralama ve daha birçok eğlenceleri yapmaktadır. Birçok şirket bu alanlarda hizmet verirken sadece yaz sezonlarında iş yapabilmektedirler. Türkiye’nin üç tarafı denizlerle çevrilidir. Bundan dolayı tekne turu, boğaz turu, tekne ve yat kiralama gibi organizasyonlar bolca bulunmaktadır. Bununla beraber her yıl milyonlarca turist geliyor ve aynı şekilde geziyor, turlara katılıyor ve hatta adalara tekneler ile giderken yüzme turu dahi yapıyorlar. Özellikle gezmeyi seven aileler ve çiftler Antalya, Marmaris, Kuşadası, Bodrum gibi turistik yerlerin yanı sıra adalara geziler düzenleyen organizasyonlar sayesinde turlara katılıyorlar.

Denize yakın yerde oturuyorsanız görebileceğiniz üzere yüzlerce organizasyon şirketleri görebilirsiniz. Tur, kiralama, düğün, nişan, doğum günü partileri ve diğer birçok eğlenceleri yat ve tekneler kiralayarak yapabilirsiniz. Bazı firmalar yüksek kalitede hizmet ve imkân sunarken bazı firmalar düşük kalitede tur, tekne ve hizmet sunmaktadır. Bunda göre de fiyatları tabi ki orantılı şekilde olmaktadır.

Bununla beraber her yıl binlerce kişi tekneler ve yatlar kiralayarak çeşitli partiler düzenlemektedir. Türkiye’de ise bu son dönemlerde popülerleşmiş ve mezuniyet baloları dahi yatlarda kutlanmaktadır. Bunlar gibi özel günlerinizi bu tür aktiviteler ile yapabilir ve eğlenceli yaz sezonunu doyasıya yaşayabilirsiniz. Gideceğiniz yerleri sadece size özel turlar ile gezebilir ve belki de çok az kişinin gördüğü yerlere gidebilirsiniz.

12 Ocak 2017 Perşembe

Yahoo! Devri Bitti ! İsmi Tamamen Değişiyor !





      Gmail'in çıkması ile önce Yahoo! daha sonra Hotmail gibi şirketlerin zamanları yavaş yavaş tükeniyor gibi. Telefonda Nokia gibi bir devin kapanması gibi oluyor. Zamana ve teknolojiye ayak uyduramayanlar piyasadan tek tek geri çekiliyor. Gerçi Nokia geri döndü ama ne kadar tutulur bilemem. Şimdi ise Yahoo! şirketi satılıyor ve yerine

9 Ocak 2017 Pazartesi

Ateistin Dediğin Böyle Sorar




     Son günlerde nedense ülkemizde ateistler çoğalmaya başladı. Bunu sosyal medyada gördüğüm kadarını söylüyorum.

Kimisi kendini havalı hissettiği için söylüyor yani "çakma ateist", kimisi gerçekten ateist ve Allah'a inanmıyor.
Ama ne sorulara cevap verebiliyorlar, nede doğru düzgün soru sorabiliyorlar. Allah varsa neden fakiriz, neden açız, hala bunu aşamamışlar. Ateist dediğin böyle soru sormaz, madem inanmıyorsun o zaman şuna cevap ver be arkadaş !

"İnekler hayatları boyunca 200 bin Litre sütten fazlasını üretiyorlar, ve her kurban bayramında inek koyun vs. kesiliyor. Her kestiklerinde tek damla süt neden görmüyoruz ? o 200 bin Litre süt nerede?"

    Bilimsel açıklaması vardır gibi saçmalıkların arkasına saklanıyorlar. Gelin bu makalemizde daha ayrıntılı şekilde herşeyi açıklığa kavuşturalım ve ateistlerin en zirve, zor bir sorusunu cevaplayalım.


8 Ocak 2017 Pazar

2016' da En Çok Kazanan 10 Youtuberlar




      2016 yılı bazı insanlar için bol bereketli geçti diyebiliriz. Bunların çoğunluğu da sosyal medyada. Gelin birlikte Youtube üzerinden en çok kazanan 10 kişiye göz atalım. Kısa ve öz yorumum ise en altta olacaktır. Okumanızı tavsiye ederim. 

3 Ocak 2017 Salı

Aksaray Evden Eve Nakliyat




Evden eve yapılan tüm nakliyat firmaları, adından da anlayacağınız üzere eşyaları evden alıp diğer eve götürerek yerleştirmektedirler. Hamallar ile çalışan bu firmalar, şehirlere göre kurumları bulunmaktadır. Örneğin Aksaray evden eve nakliyat firmaları gibi diyebiliriz. İstenilen evlerden istenilen tüm eşyaları ve ürünleri kamyon ya da geldikleri nakliyat araçlarına yükleme yaparlar. Eşyalara zarar gelmemek suretiyle çalışan işçiler zarar gelirse Aksaray evden eve taşımacılık firmaları gibi zararlarını karşılamaktadırlar. Ayrıca yüksek bir yerden alınıyor ise Aksaray asansörlü nakliyat firmaları gibi asansörü olan firmalar ile anlaşarak daha hızlı bir şekilde taşımacılık işlemleri yapılabilmektedir.

Alınan eşyalar belirtilen yeni eve aynı şekilde taşırlar. Duvarlara ve etrafa zarar vermeden hızlı bir şekilde asansör ile ya da yakın kattaysa aynı şekilde taşıma işlemlerini gerçekleştirirler. Bu çeşit nakliyat şirketlerinde kaliteli çok önemlidir. Aksi halde kalitesiz şirketler ile çalışırsanız eşyalarınıza mutlaka zarar gelecektir.

Kaliteli şirketler evden eve nakliyat yapacağı zaman belirtilen eve zamanında gelirler. Kendilerine özel paketleme işlemleri ile eşyalarınızı güvenli bir şekilde paketleyerek zarar gelmesini önlerler. Yaptıkları iş düzenli ve temiz olmasının yanı sıra titizlikle yaparak hem eşyalara zarar gelmesini engellerler. Hem de yaptıkları işi zamanında yaparak teslim ederler. Kalitesiz şirketler ise tam olarak aksini yaptıkları için her hangi bir kalite ya da eşyalara zarar gelmemesini beklememelisiniz.