30 Aralık 2016 Cuma

Ghost Recon Future Soldier Hakkında Bilgi



             Ghost Recon Future Soldier oyunu Ghost Recon oyununun serilerindendir. Geliştiricileri Ubisoft başta olmak üzere ve Red Storm Entertainment’ dir. 22 Mayıs 2012 tarihin de Ubisoft tarafından yayınlanmış ve piyasaya sürülmüştür. Play Station 3, Xbox 360 ve Windows platformların da çalışmaktadır. Şiddet içerdiği için oyun +18 yaşlarına hitap etmektedir.
           

29 Aralık 2016 Perşembe

Boğaz Turu




İstanbul gibi büyüleyici tarihi eserleri fazla olan bir şehre geldiyseniz mutlaka yapmanız gereken şeyler vardır. Topkapı sarayı, Sultanahmet, Yerebatan sarnıcı ve daha birçok tarihi yerleri görmek için geldiyseniz ayrıca İstanbul’un akşamını boğaz turu ile görmelisiniz. İstanbul’un akşamı gündüz vaktinden daha heyecanlı, renkli ve ışıklı doludur. Bu yüzden birçok kişi İstanbul’u ziyaret ettiği zaman mutlaka boğazda tur yapıyor ya da deniz kenarı bir yerde çayını yudumlarken İstanbul’u seyrediyor. İstanbul’un akşamı adeta anlatılmaz yaşanır derecesindedir.

Boğaz turların yanı sıra İstanbul dâhil birçok yerde tekneler partiler, özel günler ve çeşitli yemekli günler dahi yapılabilmektedir. Tekne kiralama şirketleri ile anlaşarak ister boğazda turlarsınız, isterseniz özel gününüzü boğazın ortasında kutlarsınız. Bu tamamen tekne kiralayanların tercihidir. Tekne kiralama şirketleri ayrıca yatları da kiraladıkları için özel olarak lüks yat kiralama firmalarında yatları alarak daha lüks bir şekilde kutlamalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Evlilik teklifi edeceğiniz zaman da kullanabilirsiniz.

Bununla beraber düğün, nişan, doğum günü kutlamaları ve daha birçok özel etkinliklerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bunu isterseniz yat ya da tekne kıyıdayken yapabilirsiniz. İsterseniz de yat ya da tekne ile denize açılarak kimsenin olmadığı bir yerde kutlamalar yapabilirsiniz. Kiralama yaptıktan sonra tamamen size özel olduğu için istediğiniz şekilde organize edebilir ve kutlamaları yapabilirsiniz. Daha özel organizasyon isterseniz firmalar ile anlaşabilir ve sürpriz partiler düzenleyerek boğazda tur bile yapabilirsiniz.

Reklam Engelleyiciler Web Masterları Ne Kadar Zarara Uğratıyor?



      Bildiğiniz gibi son zamanlar da açılan siteler ve blog siteleri çoğaldıkça reklamlardan gelir elde etmek isteyen acemi, amatör, profesyonel tüm Web Masterların düşmanı olan reklam engelleyici (Adblock Kullanıcıları) o siteye düşündüğünüzden çok daha fazla para kaybettiriyor.

Peki ne kadar?

28 Aralık 2016 Çarşamba

Aksaray Asansörlü Nakliyat




Teknolojinin gelişimi ile her geçen yıl taşımacılık işleri daha da hızlanıyor ve gelişiyor. Taşımacılık işleri insan gücünden teknoloji güçlere geçtiği zaman daha hızlı, güçlü ve taşıma işleri daha kolay hal almaya başlıyor. Bu gibi durumlar Aksaray evden eve nakliyat firmalarında işine geliyor ve avantajlı oluyorlar.

Aksaray asansörlü nakliyat gibi firmalar artık yüksek katlarda eşya taşıtmak ve Aksaray evden eve nakliyat gibi firmalar ile taşımacılık yapmak isteyenler artık daha hızlı bir şekilde eşyalarını taşıtabiliyor. Eskiden eşya ve ev taşımacılık işlemleri en az 1 gün sürüyor ve yeni eve geçildiği zaman temizliği ve eşya konumları ertesi güne kalmak zorunda kalınıyor. Şimdi ise asansörlü araçların nakliyatları sayesinde bu işlemler daha hızlı hale gelerek kısa süre içerisinde eşyalar gerekli araca yükleniyor. Daha sonra eşyaların götürüleceği eve gidiliyor ve balkın ya da büyük penceresi olan yerden asansör ile tekrardan eşyalar hızlı bir şekilde taşınıyor. Bu sayede zaman kaybı önleniyor ve hızlıca eşyalar taşınarak daha erken saatlerde taşımacılık işlemleri bitiyor.

Ancak bilinmeli ki her asansör nakliyat aracı olan bu işi iyi yapıyor anlamına gelmiyor. Kimi firmalar taşırken düşürüyor, daha kötü hasarlar verebiliyor. Kimi firmalar ise firma değil sadece inşaat işçilerinden oluşan hamal ekibi ile bu işi amatörce yapıyor. Bundan dolayı çalışacağınız firmanın kaliteli olmasını istiyorsanız uzman kişilerle çalışmalısınız.

Dead Rising 3 Apocalypse Edition Genel Bakış




             Dead Rising 3 Apocalypse Edition oyunu Dead Rising serisinin 3. oyunudur. Capcom Vancouver’ ın geliştirdiği bu oyun 22 Kasım 2013 yılın da Capcom ve Microsoft Studios tarafından yayınlanmış ve piyasaya sürülmüştür. Xbox One ve Microsoft Windows platformların da çalışmaktadır. Şiddet ve kan içerdiği için oyun +18 olarak kayda geçmiştir.


27 Aralık 2016 Salı

Darksiders II Deathinitive Edition Hakkında İlk Bakış




                 Önümüzdeki günlerde sizlerle beraber oyun tanıtımıda yapacağım.


          Darksiders II Deathinitive Edition oyunu Darksiders serisinin bir oyunudur. Vigil Games

tarafından geliştirilen bu oyun THQ firması tarafından 14 Ağustos 2012 tarihinde yayınlanmış ve

piyasaya sürülmüştür. Tek kişilik oynanan bu oyun telefonlar hariç bütün platformlar da

çalışmaktadır.

26 Aralık 2016 Pazartesi

Alexa Rankta Nasıl Yükselirim?



       Artık herkes blog veya site açarak para kazanma derdinde. Özellikle öğrenciler "harçlık çıksın yeter abi" derdinde.

Güzel projeler yapanlar var gerçekten. Oyun sitesi olsun, haber olsun, yemek tarifleri vs. çok site ve bloglar var.

23 Aralık 2016 Cuma

İşçi Avukat




Yasal olarak olmayan işçi avukatlar, fiili olarak olsa da yaptıkları iş tamamen avukatlardan farklıdır. İşçi avukat, genel olarak avukatlık bürolarında icra işlerinden sorumludurlar. Mesai saatleri ise tamamen belli olmayan işçi avukat olanlar, icra dosyalarının talepleri doğrultusunda dilekçe yazdırılmayan, acil durumlar olmadığı sürece duruşmalara çıkarılmayan, patronları tarafından tabiri caizse sömürülen işçi gruplarından bir tanesidir.

Türkiye’nin işsizlik problemi ile her yıl sorun yaşamaktadır. Avukat olarak mezun olanlar ise tam donanıma sahip değil ya da yeterli tecrübesi bulunmamaktadır. Bundan dolayı yıllar boyunca işçi avukat olarak görev yapar ve mecburen verilen bütün gereksiz dahi olsa işleri yapmak zorunda kalırlar. Zira işsizlik problemi yüzünden işçi avukatlar bu durumdan memnun kalmasalar da yapacak bir şeyleri yoktur. Ayrıca kendilerine bazı durumlarda güvenemiyor, yeterli şekilde avukatlık hakkında bilgi sahibi olamıyor ve sadece icra dosyalarında görev yapabiliyorlar. Bu işsizliğin büyük sorunu ayrıca yeni açılan hukuk fakülteleri ve gereksiz kontenjan arttırmalarıdır. Avukatlık hayali ile yanıp tutuşan binlerce genç ise işçi avukatlık yaparak hayal kırıklığına bile uğrayabilir.

Avukatlık mesleği serbest ve kamu hizmeti olarak yapıldığından dolayı kimi avukatlar serbest olarak kendi bürolarında çalışmaktadır. Kimileri ise işsizlikten dolayı işçi avukatlık yapmaktadırlar. Başka bir deneyimli avukatın yanında çalıştırılan işçi avukatlar tamamen kullanılmakta ve yeterli donanım ve tecrübeye sahip olana kadar çalışmaktadırlar.

15 Aralık 2016 Perşembe

Ülke İmajı Hakkında Genel Tanım



                İmaj, bir birey veya şirket için ne kadar önemli ise ülke için de önemlidir. Eğer ülkenizin bir imajı var ise, o ülkeye olan ilgi ve değer artar. Şöyle ki,

Genel Ülke İmajı Tanımları


Bannister ve Saunders 
Temsili ürünler, ekonomik ve politik olgunluk, tarihi olaylar ve ilişkiler, gelenekler, endüstrileşme ve teknolojik yetenek gibi verilerce oluşturulan genel imajlar.