22 Ekim 2016 Cumartesi

Kamu Arazileri Üzerinde Tartışma


Kamu arazilerinin mülkiyeti ilk iki cumhurbaşkanlığı tartışmaları kadar gelmedi, ama Nevada siyasi yelpazedeki gruplar, bu akşam üçüncü ve son karşılaşma da Nevada-Las Vegas Üniversitesi değiştireceğini umuyor.

Çevreciler: İkonik Texas Parkını Bozabilir


Çevreciler, Big Bend bölgesinde ikonik How State Park yakınlarındaki kuyu, binlerce inebilecek bir Teksas petrol şirketi tarafından planları üzerinde derin endişe duyuyoruz. Houston merkezli Apache Corporation, çevreye duyarlı parkı çevreleyen 300.000 dönüm kiralık, petrol ve gaz yataklarının aramak için teknikleri kullanmayı planlıyor. 

Robin Schneider, Çevre Teksas Kampanyası direktörü, hem Apache ve devlet yetkilileri tarafından güvenceye rağmen söz konusu parkın çevre koruma olacağını, devlet regülatörlerine her zaman güvenilir olamaz, dedi.

"Petrol ve gaz endüstrisi regülatörleri, petrol ve gaz endüstrisinin, genellikle, kendi kampanyasına en iyi nakit şekilde seçilmiş yetkililerdir," diye açıkladı. "Onlar kağıttan birer zalim. Bizim ise etkisiz ve işe yaramayacak zayıf kurallarımız var.”

Balmorhea, 1930'larda Sivil Koruma Kolordu tarafından yaptırılan 46 dönümlük devlet parkıdır. Miller boyu kurak çöl çevrili park, temiz su kaynağı ıssız bir sulak alan ve popüler bir bahar ile kırılgan bir vaha beslenen yüzme havuzu hem Clovis ve Apache kabileleri yakınlarındaki bin yıldan fazla yaşamış bir kanıt var.

R. Schneider,  şimdi birçoğu üzerinde geçimleri park yakınlarında yaşayan insanların sayısının etkileri konusunda büyük endişeleri var " dedi.

Çıkan su kirlenmiş ve çok su temini ile ilgili sorunlar olduğunu işlemi tarafından kullanıldığı takdirde o zaman diğer bir faktör olacağını söyledi.
6.000 'den fazla Batı Teksas sakinleri karşı imzalanmış dilekçe var.

21 Ekim 2016 Cuma

Landmark Kamu-Araziler Yönetimi Yasası 40 yaşında


1976 yılında bugün, Başkan Gerald Ford akıllarından koruma ile yönetilen ilk kez gerektiren, federaller dönüm araziyi milyonlarca nezaret şeklini değiştiren yasayı imzaladı. Federal Arazi Politikası Yönetimi Yasası veya FLPMA önce Bureau of Land Management genellikle petrol ve gaz, madencilik ve çiftlikleri için dönüm satıldı. 

19 Ekim 2016 Çarşamba

Pensilvanya Eyalet Üniversitesi Grevde



                Fakülte, devlet müzakerecilerle pazarlık masasına dönmediği zaman grev yapmak zorunda olduğunu söyledi. 
Sözleşme görüşmeleri Salı gecesi durma noktasına geldikten sonra Pensilvanya’ da 14 devlet üniversitelerinden gelenler grev yapıyor. Pensilvanya Üniversitesi ve Üniversite Fakülteleri Derneği 5.000'den fazla üyeyle Çarşamba sabahı greve başladılar.

12 Ekim 2016 Çarşamba

Clinton'un Koruması, Silah Tüccarı Libya Operasyonunda Günah Keçisi Oldu





2011 gizli silah programı kontrolden çıktı. Obama yönetiminin Hillary Clinton'ın Dışişleri Bakanlığı işbirliği ile çalıştığı için başarısız olan Amerikalı silah kaçakçısı Marc Turi onu bir günah keçisi yapmak için kendisine karşı cezai suçlamalar düşürülmesi için yaptığı ilk televizyon röportajında Fox News' e yaptı.

11 Ekim 2016 Salı

Ryan Trump: 'Onun Desteği Umurumda Değil, Onun Desteğini İstemiyoruz'





Cumhurbaşkanı adayı Donald Trump, on yıl önce kadınlar hakkında yapılan iffetsiz yorumların ortaya çıkmasının ardından GOP liderleri ondan kendilerine uzak "yorgun" olduğunu söyleyerek, Salı gecesi kendi parti üyelerine tekrar ateş püskürdü. 

10 Ekim 2016 Pazartesi

Uçak Kirliliği Yüzünden Anlaşma İptal Olabilir





ABD uçak havacılığı dünya çapında CO2 emisyonunun yaklaşık yarısından sorumludur.
NEW YORK - Yaklaşık 200 ülke uçaktan karbon kirliliğini kesmek için Birleşmiş Milletlerin yaptığı planı kabul ettiler. Ancak çevreciler anlaşmaya yana olmadıklarını söylüyorlar. 2050 yılında, sivil uçaklardan kaynaklanan emisyonlar dünyanın geri kalan karbon bütçesinin dörtte bir teşkil edebilir.